keskiviikko 19. marraskuuta 2014

SLY:n marraskuun paketti

Tänään kävin hakemassa eilen postiin saapuneen paketin. Se oli salaiselta leivontaystävältäni ja täynnä ihanuuksia. Innokkaana ihmisenä avasin paketin jo autossa avainten avulla. Maltti ei selvästikään ole sellainen hyve, mitä minä omaan...Kiitos, oi ihana ystäväni tosi runsaasta paketista. Selvästi huomaa, että se on tehty juuri minun makumieltymykseni huomioiden. Edes mieheni ei olisi osannut pakettia koota niin hyvin juuri sellaisista aineksista, mihin olen ihan hulluna. Paketti sisälsi:
 • hopeisia kakkupapereita
 • silikonisen lastan ja sudin
 • vaniljasokeria
 • kuivattuja karpaloita
 • suklaapäälysteisiä karpaloita
 • tummaa suklaata
 • appelsiininkuoripaloja
 • kanelia, neilikkaa, pomeranssia ja inkivääriä
 • sydänkynttilä
Oma silikoninen leivontasutini on ollut kadoksissa jo muutaman kuukauden, uskomatonta selvänäköisyyttä siis pariltani. Suklaakarpaloita oli pakko jo vähän maistaa, ne olivat taivaallisia! Rakastan muutenkin yli kaiken karpaloita, niistä tulee mieleen karpalokiisseli, mitä jo edesmennyt mummoni teki usein kun olin lapsi.

Lisäksi paketissa oli käsinkirjoitettu kirje sekä mainioita reseptejä: Koiviston kahvikakku (menee ensimmäisenä testiin), kirsikkasuun joulukakku, tiikerikakku salmiakkiraidoin sekä Dr. Oetkerin reseptivihkonen. Voi pojat, ehkä minusta näiden reseptien myötä tulee sittenkin kahvikakkujen ystävä.


TV Shopia lainatakseni "eikä siinä vielä kaikki". Paketissa oli vielä synttärilahja. Jo lahjapussi oli aivan ihana!  Sisällä oli punainen ja valkoinen rulla 7 veljestä -lankaa sekä salmiakkiaski. Iso kiitos myös näistä, näiden lankojen varalle on jo suunnitelmia. Salmiakkiaski ei ole ihan vielä kokonaan tyhjä, olen koittanut vähän säästellä. Parhaita nämä ovat silloin kun on saanut imeskeltyä niin pitkään että karkki liukenee ihan kokonaan suuhun. Minun luonteenlaadullani se vain ei ole niin helppoa...


Olen aivan otettu koko paketista. Vielä kerran kiitos salaiselle ystävälleni!

7 kommenttia:

 1. Ihana teemapaketti, suurin ajatuksin koottu !

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti ja ihana synttärimuistaminen. Myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 3. Ihanan jouluinen tunnelma tunnelma pakettissa punaisten välineiden ja mausteiden vuoksi =) Myöhästyneet onnittelut täältäkin! Jouluista tunnelmaa langoissakin =)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tykkäsit -aina vähän jännittää, osuiko valinnat oikeaan :) Kahvikakkuja pystyy itse tuunamaan paljon ja saman siten niistä itselle sopivan makuisen. Kirsikoiden tilalle karpalot, uskon että maistuu sulle :)

  Ensi kuussa tas tavataan ;)

  sly:si

  VastaaPoista
 5. Sulla on loistava pari! Ihana paketti. Niitä tuntuu olevan koko rinki pullollaan...

  VastaaPoista
 6. Ihana paketti:) noista langoista saa kivat polkka karkki sukat/lapaset. Ja leivonta aineksista herkkuja millä jaksaa neuloa. ( sly Anne 1/29)

  VastaaPoista
 7. Meinasitko lähteä uudelle sly-kierrokselle mukaan? Vielä keskiviikkoon asti aikaa imoittautua ;)

  sly30.kierros@gmail.com

  T:Redrose-emo

  VastaaPoista